logo-mrr-2015

Annual General Meeting Round Table Romania

Dear Tablers, Circlers and friends of Round Table and Ladies Circle, it is our honour to invite you to Round Table and Ladies Circle Romania AGM Revolution! The main event will take place in Bucharest from the 19th until the 21st of May 2017.

We’ve prepared a lot of activities and surprises for you! Please choose one of our event packages!

LcrLogo-300x300
Pretour+MainEvent
Eur 288
3 days PreTour
Accommodation from Wednesday to Friday
Welcome Party
AGM Meeting / Alternative Program
Gala Dinner
Brunch
*278Eur for Companion
MainEvent
Eur 98
Welcome Party
AGM Meeting / Alternative Program
Gala Dinner
Brunch
*88Eur for Companion
ShortStay
Eur 90
AGM Meeting / Alternative Program
Gala Dinner
Brunch
*85Eur for Companion

Don’t miss the adventure of your life with our

Dracula Land PRETOUR

AGM MAIN PROGRAM

Speaker
Location
Day
Time of the Day
  • Wednesday 05/17
    • 10:00
      -
      20:00
      10h

      Takeover guests from the Airport

      Location: Bucharest
    • 16:00
      -
      20:00
      4h

      Bucharest Tour

      Location: Bucharest
    • 23:00
      -
      04:00
      5h

      Clubbing Time

      Location: Bucharest
  • Thursday 05/18
    • 09:00
      -
      10:00
      1h

      Breakfast

      Location: Bucharest
    • 10:00
      -
      13:00
      3h

      Travel to Rasnov citadel

      Location: Bucharest, Rasnov
    • 13:00
      -
      13:30
      30'

      Medieval ShowTime

      Location: Rasnov
    • 13:30
      -
      16:00
      2h 30'

      Wolf Park Advanture & Dino Park

      Location: Rasnov
    • 16:00
      -
      17:15
      1h 15'

      Lunch

      Location: Rasnov
    • 17:15
      -
      17:30
      15'

      Travel to Bran Castle

      Location: Rasnov
    • 17:30
      -
      19:30
      2h

      Visit Dracula Bran Castle

      Location: Bran
    • 19:30
      -
      20:30
      1h

      Travel to Brasov

      Location: Bran, Brasov
    • 20:30
      -
      22:00
      1h 30'

      Dinner

      Location: Brasov
    • 23:00
      -
      04:00
      5h

      Clubbing Time

      Location: Brasov
  • Friday 05/19
    • 10:00
      -
      11:00
      1h

      Breakfast

      Location: Brasov
    • 11:00
      -
      14:30
      3h 30'

      Travel to Therme Wellness center

      Location: Brasov, Bucharest
    • 14:30
      -
      18:00
      3h 30'

      Fun&Recreation time

      Location: Bucharest
    • 18:00
      -
      18:30
      30'

      Travel to Hotel

      Location: Bucharest
    • 20:00
      -
      03:00
      7h

      Welcome Party

      Location: Bucharest - Gambrinus Pub, Dress Code: Army
  • Saturday 05/20
    • 09:00
      -
      09:30
      30'

      Breakfast

      Location: Bucharest
    • 10:00
      -
      14:00
      4h

      AGM Round Table

      Location: Bucharest, Palace of the Parliament
    • 15:00
      -
      16:00
      1h

      Lunch

      Location: Bucharest
    • 16:00
      -
      20:00
      4h

      Free Time

      Location: Bucharest
    • 20:30
      -
      01:00
      4h 30'

      Gala Dinner

      Location: Bucharest - Elisabeta Restaurant, Dress Code: Black Tie
  • Sunday 05/21
    • 01:00
      -
      05:00
      4h

      After party Club

      Location: Bucharest
    • 11:00
      -
      12:00
      1h

      Farewell brunch

      Location: Bucharest